Troféhållare och trofépiedestaler

Troféhållare och trofépiedestal för jakttroféer
Troféhållare och trofépiedestal för att presentera jakttroféer från bock, räv, kronhjort, mufflon, muntjac, grävling och mård, på troféställ, som ett alternativ till den traditionella Trofésköldar på väggen.

Vår troféhållare är designad för att hålla fästet eller hornet med stänger eller platta som stödjer skallen i en naturlig position. Troféhållaren presenterar troféer på ett skrivbord, i en bokhylla eller fönsterbräda eller var den än får plats i ditt hem eller på jaktstuga. Det öppnar upp för nya möjligheter när din trofé inte längre nödvändigtvis behöver hänga på väggen.

Vår trofépiedestal är ett stativ designat för att presentera jakttroféer på väggen precis som troféplattor. Stativet håller pokalen ut från väggen så att pokalen presenteras i en naturlig vinkel.
Med vårt stora utbud av troféhållare som inkluderar trofépiedestaler och troféställ kan du skapa just den trofédesign som passar dig och det sätt du vill presentera dina jaktminnen på, oavsett om du vill ha en lösning i en bokhylla, hylla eller bord, eller lösningar för väggmontering.