Köpvillkor

I ALLMÄNHET

Trophyplates.se ägs av företaget Trophy Plates Aps. På Trophyplates.se kan du köpa produkter och tjänster riktade till jägare. Du måste vara minst 18 år för att köpa på Trophyplates.se och att du är bosatt i Sverige. När du beställer varor på Trophyplates.se bekräftar du att du är 18 år eller äldre och att du är bosatt i Sverige. När du köper en vara via Trophyplates.se accepterar du dessa allmänna villkor och allt nedan.

Företagsinformation:
Trophy Plates Aps
Ringstedvej 253
DK-4300 Holbæk
Tlf. nr. : +45 5082 6773
E-mail: info@trophyplates.dk
CVR-nr.: 40332588
Etablerade: Marts 2019.
 

Betalning

Du kan betala med VISA / Mastercard i svenska kronar.

Betalning kommer först att debiteras från ditt konto när varan skickas.

Trophyplates.se använder en godkänd betalningsserver som krypterar all din kortinformation med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det innebär att din information inte kan läsas.

Betalning sker genom Pensopay.

Priser

Alla priser i Svenske krona (Sek) och är inkl. 25% moms.

Vi reserverar oss för eventuella fel i priser, text och
illustrationer.

Frakt och leverans

TrophyPlates.se erbjuder fri frakt vid köp över SEK 999 till paketbutiken och hemleverans kan väljas mot en extra kostnad. 

Produkterna kommer att levereras inom 2-4 arbetsdagar. Beställning gjord innan 17.00 levereras följande vardag kl 7:00 till fraktbolaget och beställningar som görs efter det kommer inte att levereras förrän vardagen efter..

Vi erbjuder PostNord och priset beror på vikten på de beställda varorna och priset kommer att visas innan du godkänner din beställning.

Leverans av varor anses gjort när posten / transportör har levererat varorna på beställnings adress, och du får produkten.

För ej levererade paket tas en avgift ut för försändelsen då frakt av ej levererade paket faktureras oss tur och retur. Du skall betala alla eventuella kostnader för ny leverans av paketet.

Ej uthämtade paket

Du ansvarar själv för att ta emot eller hämta ut din leverans i enlighet med vad som framgår av de instruktioner du får i samband med beställningen. Paket i paketbutiken som inte hämtas ut inom den tid som anges på paketet skickas tillbaka till vårt lager. I dessa fall har vi rätt att ta ut en administrationskostnad som motsvarar våra kostnader för hantering och frakt i de fall du inte hämtar ut ditt paket i paketbutiken. Om du inte följer instruktionerna för att ta emot hemleverans, om du till exempel inte är hemma och får din leverans på avtalad tid, har vi rätt att därutöver ta ut returfrakt motsvarande den faktiska fraktkostnaden som vi har haft. debiteras av transportföretaget för resan – och returfrakten.

Produkterna

Trophyplates.se informerar om produktens speciella egenskaper. För ytterligare information eller frågor om befintlig information kan ett e-postmeddelande skickas till info@trophyplates.dk

På de produkter som är handgjorda kan mindre skillnader förekomma mellan produkterna. Det gör att samma produkt kan variera i utseende, färg och mått i mindre utsträckning.

Garanti & reklamation

Det finns 2 års reklamationsrätt enligt köplagen.
Vår reklamationsrätt gäller material- och/eller tillverkningsfel.

Reklamationen gäller inte fel eller skador orsakade av
felaktig funktion av produkten/tjänsten.

Trophyplates.se står för returkostnader i en
rimlig omfattning.

Vid returer skickas kontakt och klagomål till:

Trophy Plates Aps
Ringstedvej 253
DK-4300 Holbæk
Danmark
info@trophyplates.dk

När den reklamerade produkten har tagits emot och vi har konstaterat att reklamationen är giltig, kommer vi att ersätta dig enligt gällande lag.

Vi tar varken emot paket utan distribution eller paket skickade av postförskott.

Ångra och Retur

Det finns 14 dagars full returrätt på varor köpta av oss
Webbshop.

Perioden räknas från den dag du tar emot beställningen.

Returkostnader är ditt eget ansvar. Returfrakt och paketetikett kan köpas på Trophy Plates returportal, som tillhandahålls av Shipmondo.

Avbeställning ska anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet och
från avbokningen måste du returnera försändelsen senast 14 dagar efter.

Produkter med individuella texter eller andra anpassningar är undantagna från ångerrätten enligt 18 § mom konsumentavtalslagen. 2, nr 3.

Inköpta varor (särskilt hemtagna eller anpassade) returneras inte.

Beskedet ska ske senast maila på info@trophyplates.se. I meddelandet måste du tydligt göra oss uppmärksamma på att du vill utnyttja din ångerrätt. Du kan även välja att använda vårt vanliga blankett för ångerrätt och skicka med retur. Du hittar den här (blankett för ångerrätt)

Du bekostar själv returfrakten när du returnerar ditt köp. 

Du har rätt att ångra ditt köp mot full återbetalning i dessa fall om du meddelar oss inom 14 dagar från den dagen du tog emot produkten. Om du hanterar produkten i större utsträckning än vad som krävs för att fastställa dess karaktär, egenskaper och funktion har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag. 

 

Copyright

Alla produkträttigheter, texter, bilder och filmer ägs av Trophy Plates Aps och får inte missbrukas eller kopieras. Överträdelser kommer att åtalas enligt gällande lagstiftning.

Personuppgifter

För att du ska kunna ingå avtal med oss ​​behöver vi följande uppgifter: Namn, adress, telefonnummer och e-postadress
Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig och att skicka dig månatliga nyhetsbrev med bra erbjudanden från våra många affärspartners.
Personuppgifterna registreras hos Trophyplates.se och lagras tills den registrerade vill att uppgifterna raderas.
När personuppgifter samlas in via vår webbplats säkerställer vi att det alltid sker genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför.
Direktören för Trophyplates.se har tillgång till den information som registreras om dig.
Den personuppgiftsansvarige på Trophyplates.se är grundare och direktör.
Vi lagrar inte kundinformation krypterad.
Vi överför inte kundinformation krypterad.
Oavsett om vi behandlar dina personuppgifter i syfte att fullgöra ett avtal eller utifrån ditt samtycke kommer vi alltid att behandla dina personuppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med tillämplig lagstiftning, inklusive personuppgiftsförordningen och dataskyddslagen.
Din information kommer endast att användas för det ändamål för vilket den samlades in och kommer att raderas när detta ändamål har uppfyllts eller inte längre är relevant.
Vi använder tredje part för att behandla din information. Vi har ingått databehandlingsavtal med databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer gällande bestämmelser om skydd av dina personuppgifter.
Som registrerad hos Trophyplates.se har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har även rätt att ta del av vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i samband med detta ska ställas till Trophyplates.se via e-post (info@Trophyplates.dk). Om du inte längre vill ta emot vårt nyhetsbrev kan du antingen avregistrera dig längst ner i nyhetsbrevet du har fått eller skriva till info@Trophyplates.dk att du inte längre vill ta emot nyhetsbrevet. Om du vill ta bort din registrering från Trophyplates.se och alla dina tillhörande data, skriv till info@Trophyplates.dk, så kommer den att raderas omedelbart.

Ansvar

Om de beställda varorna levereras för sent eller innehåller defekter åläggs TrophyPlates.se inget ansvar om dessa förseningar eller defekter beror på förhållanden i köparens vård, som ligger utanför Trophyplates.se:s kontroll. Det kan till exempel inkludera krig, uppror, oroligheter, brand, ingripande av staten, beslag, valutarestriktioner, arbetskonflikter av något slag, inklusive strejker och lockouter eller liknande.

Köparen erhåller endast garantierna på beställda varor som
tillverkaren utfärdar till köparen. Trophyplates.dk ger ingen oberoende garanti.